0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com

Permanente Make-Up Wenkbrauwen

De wenkbrauw vormt een belangrijk onderdeel van de ‘architectuur’ van het gezicht. Zodra een baby wenkbrauwen krijgt, veranderd de uitdrukking van zijn gezichtje volkomen. De wenkbrauwen ‘zeggen’ soms meer dan u denkt en door hun beweeglijkheid drukken ze emoties, verlangens, afwijzing, gevoel of hartstocht uit. Wanneer men haar vorm of dikte wijzigt, verandert men daarmee een belangrijk onderdeel van het gezicht.

Tijdens de behandeling worden in onderling overleg eerst de wenkbrauwen getekend om de kleur en vorm te bepalen. Wanneer de verandering van de wenkbrauwen op de juiste manier wordt uitgevoerd, verbetert men daarmee de vorm van het hele gezicht. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd.

Pas naar alle tevredenheid wordt er gepigmenteerd. Zonder dat duidelijk zichtbaar is dat dit het werk van de schoonheidsspecialiste is geweest. De techniek die wij gebruiken is de hairstroke, de meest natuurlijk uitziende techniek.

Eindresultaat:
Of u nu jong of oud bent, u kunt er beter uit zien als uw gezicht er evenwichtig, harmonieus en verzorgt uitziet. De permanente make-up van het gezicht moet daarom perfect gebeuren. Het doel is, het gezicht charme te geven en de schoonheid ervan te vergroten.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com