0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com
The Golden Touch Purmerend PMU

Permanente Make-Up

Ogen, wenkbrauwen en mond zijn visitekaartjes van het gezicht. Het is verbazingwekkend hoe we op basis van een aantal kleine essentiële ingrepen uw natuurlijke look opnieuw oproepen. Permanente make-up accentueert uw ogen, wenkbrauwen en/of mond daar waar u het nodig acht!

Resultaat: het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid.

Oorspronkelijk is het tatoeëren ontstaan in Japan. Met behulp van een bamboestokje met een naaldje plaatste men de verf met stipjes in de huid. Permanente make-up is vergelijkbaar met tatoeëring, maar het verschil is dat een echte tatoeage 10 keer dieper in de huid zit dan de permanente make-up.

De basis van Permanente make-up:

De permanente make-up wordt aangebracht door een steriele ultradunne naald, die supersnel op en neer trilt over de te behandelende huidstreek. De uiterst veilige micro-pigmentmethode tezamen met de mooie poederpigmenten geven deze een heel natuurlijke uitstraling en worden blijvend in de huid gebracht.

Doordat de huid zich constant vernieuwt, vervaagt de pigmentatie na ongeveer 3 tot 5 jaar. Dit proces verloopt bij de een wat sneller dan bij de ander en is ook mede afhankelijk van de gebruikte kleur.

Permanente make-up is de ideale oplossing voor iedereen die:

  • Geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  • Contactlenzen draagt
  • Allergisch is voor make-up
  • Veel aan sport doet, vaak zwemt of sauna bezoekt
  • Smalle lippen heeft of vage contouren
  • Er altijd perfect verzorgd uit wilt zien, zonder uitgelopen make-up

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com