0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com
The Golden Touch Purmerend Pedyx Foot Care

Pedyx Biologische Creme

Bij de pedicure behandelingen in de salon wordt gebruik gemaakt van de productlijn PEDYX. Een speciale volledige biologische lijn voor het goed verzorgen van de voeten. Voeten hebben het hele jaar (speciaal in de zomer en winter) extra verzorging nodig.

Gratis advies van Pedyx:

Een paar minuten per dag is voldoende om de voeten te wassen, niet te lang laten weken dit kan de afweer beïnvloeden. Neem ’s avonds een voetenbad, dit ontspant de voeten. De teennagels moeten in rechte vorm geknipt worden dit om ingroeien te voorkomen. Gebruik keramische voetvijlen om eelt te verwijderen, gebruik nooit scherpe eeltmessen etc. om beschadigingen aan de voeten te voorkomen. Gebruik een voetencrème om de voeten in optimale conditie te houden.

Pedyx producten:

Voeten crème voor de droge huid en diabetische voeten: Verschillende soorten voeten crème, afgestemd op de verschillende huidtypes. Bevat essentiële verzorgende oliën. De crème royaal aanbrengen en in masseren, waarna laten in trekken voor u de sokken / schoenen weer aantrekt.

  • Voeten Deodorant: Een heerlijke verfrissende deodorant spray om de droge voeten eens te verwennen.
  • Happy Legs gel: Deze gel is speciaal voor de verzorging van uw benen. Door de gel ‘opwaarts’ in te masseren voorkomt u pijnlijke en ‘zware’ benen. Heerlijk ontspannend.
  • Micotine: Ter voorkoming en bestrijding van schimmel/kalknagels en wratten.
  • Voetenbad: Dit voetbad zorgt voor ontspannende en frisse voeten. Bevordert de bloedsomloop, verzacht eeltvorming en likdoorns.
  • Voetbad/gel: De ultieme voettherapie, veranderd water in een luxe gel en weer terug. Echt fantastisch! Verkrijgbaar in verkoelend, verfrissend en verzachtend.
  • Handcrème: Verzachtend, hydraterend en verzorgend. Met zachte lavendel geur.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com