0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com

Pedicure

Juist voeten vragen om verzorging. Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid, ze zijn belangrijk, ons hele lichaamsgewicht steunt daarop, letterlijk ‘de basis van ons hele lichaam’. Voeten zitten gecompliceerd in elkaar. Elke voet heeft 26 botjes verbonden door een net van spieren en pezen en neemt per dag zo’n 8 tot 10.000 stappen. Elke voet heeft 125.000 zweetkliertjes. Dagelijks wordt er een grote aanslag op die voeten gedaan, daarom moeten we ze ook goed verzorgen.

Veel mensen onderschatten het belang van een goede voetverzorging, daarom het advies om iedere 6 tot 7 weken geregeld te behandelen.

Heeft u last van:

  • een droge huid met kloven op de hiel
  • een branderig gevoel bij het lopen
  • ingegroeide of kromgegroeide nagels
  • pijnlijke eeltplekken met likdoorns
  • kalk
  • mycose (schimmel) nagel

Wij kunnen u snel en pijnloos van deze problemen verlossen en u advies geven over verschillende voetverzorgende producten.

The golden Touch Pedicure

De behandeling:

Met een pedicure behandeling kan een heleboel worden bereikt. De nagels van de tenen moeten in vorm worden geknipt en gevijld, ingegroeide nagels worden behandeld, overtollig eelt en aanwezige likdoorns verwijderd. Dit alles gebeurt met behulp van moderne apparatuur en onder optimale hygiëne.

Nagelbeugels voor ingroeiende nagels behoort tot een mogelijkheid [onzichtbaar en tevens te lakken]. Ook [flexibele] protheses kunnen op maat gemaakt worden voor bijvoorbeeld hamertenen of tussen de tenen als deze niet in een goede rechte stand staan.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com