0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com
The Golden Touch Purmerend Kleine Behandelingen

Kleine Behandelingen

Wimperpermanent

De manier om de wimpers te krullen! Na een wimperpermanent, een korte en veilige behandeling, is de wimpertang niet meer nodig. Een ander voordeel, is dat de wimpers veel langer lijken door de krul. Het resultaat blijft ongeveer 4 tot 5 weken zichtbaar. De wimperpermanent behandeling neemt maar 20 minuten in beslag en gaat op dezelfde wijze als permanent voor het haar.

Wenkbrauwen en wimperverven

Het verven van de wenkbrauwen en wimpers behoort ook tot een mogelijkheid. Het geeft het The Golden Touch Purmerend WENKBRAUWENgezicht nog meer expressie, dat kan ook heel goed in combinatie met de hierboven omschreven behandelingen. Het epileren [het in een mooie lijn modelleren] van de wenkbrauwen is vaak vooraf van de verfbehandeling nodig.

Harsen

Het harsen van ontsierende donsharen in het gezicht behoord ook tot een korte behandeling. Naar mate je bovenlip/kin harst, is de mogelijkheid [bij een normale haar groei] dat na verloop van tijd er minder haar groeit, het harsen word minder pijnlijk en de tijd tussen de behandelingen worden ook steeds langer. Een mooi gezicht zonder ongewenste haargroei.

Manicure

Mooi verzorgde handen is toch iets wat een ander snel ziet; gemodelleerde nagels, gelakte nagels, ook nail-art is mogelijk [subtiele versiering op de nagel]. Tevens kunt u dit uitbereiden met een heerlijke handmassage en handcrème.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com