0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com
The Golden Touch Huidoneffenheden

Huidoneffenheden

Couperose

Couperose is wat we in de volksmond ook wel de rode adertjes op je wangen en neus noemen. In je huid ligt een wijd vertakt haarvatenstelsel dat is opgebouwd uit allemaal kleine bloedvaten. Onder invloed van warmte en koude sluiten of openen die vaatjes zich, om het lichaam op temperatuur te houden. Als de bloedvaatjes beschadigen, blijven ze open staan en stroomt er continu bloed doorheen. Ze worden dan zichtbaar als rode draadjes op je wangen.
In onze salon kun je couperose weg laten halen met de blendmethode.
Met behulp van een klein naaldje, waarop zwakstroom staat, krijgen die rode adertjes een spelden prikje toegediend, waardoor ze dichtschroeien. Je voelt het nauwelijks. Je huid kan de eerste week een beetje rood zijn met wat korstjes.
Maar dat trekt weg.

Steelwratjes

Fibromen oftewel steelwratjes zijn geen echte wratjes, maar een huiduitstulping op een steeltje van bindweefsel, fibroom genoemd. Ze komen vaak voor in de oksels, hals en liezen, en liggen als ware los boven op de huid.
Deze worden ook recht boven de huid verwijderd, door middel van de blendmethode. Met een ultra dunne naald word het steeltje van het wratje doorgebrand [elektrische coagulatie]. Het mooie van deze techniek is dat de huid nauwelijks wordt beschadigd, wat inhoud geen littekens.

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken [de officiële naam is lentigo] komen veel voor. In onze salon kunnen wij deze ontsiering op een mooie manier verwijderen. De meeste mensen vanaf middelbare leeftijd hebben wel een of meer bruine vlekjes op de huid.
Deze pigmentvlekjes ontstaan vooral op plekken die veel in de zon komen, zoals de handruggen en in het gezicht. Ze worden ook wel zonnevlekken of levervlekken genoemd.
De egaal gekleurde ouderdomsvlekken zijn bijna altijd goedaardig: behandeling gebeurt dan vooral omdat men het ontsierend vindt. Soms wordt een ouderdomsvlek kwaadaardig: deze vlek is dan niet meer egaal van kleur, maar grillig gepigmenteerd.

Ga naar de huisarts als een vlekje verandert van kleur, gaat jeuken of bloeden.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com