0299-64 33 26 ivonneleonne@gmail.com
Diamond Dermabrasion The Golden Touch Purmerend NL

Diamond Dermabrasion

De effectieve manier om de huid te verbeteren

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Tegenwoordig hebben veroudering, omgevingsinvloeden en levensstijl een negatieve invloed op de huid. Dermabrasion apparaten en huidverzorgende producten zijn een integraal deel van een compleet huidverzorging systeem.

Diamond Dermabrasion – de modernste manieren om de huid te peelen.

De gecontroleerde schuring/peeling van dode cellen met een Diamond Skin Peeler gebeurt met veilige diamant schuurkopjes, die onder vacuüm de huid slijpen. Dit is een zachte en veilige behandeling waarbij de dode huidcellen (hoornlaag) alsook de stratum lucidum (doorschijnende laag) verwijderd kunnen worden. Dit geeft de huid het signaal om nieuwe cellen aan te maken. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon, zacht en fris uiterlijk geeft. Actieve werkstoffen in Skeyndor producten die na de dermabrasie worden aangebracht, dringen gemakkelijk de huid in. Lijntjes en rimpeltjes verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe jonge gezonde cellen zal vormen. Diamond-dermabrasion doet meer. Het speciale mondstuk is zo gevormd dat de huid licht naar binnen wordt gebogen en stevig wordt ’gekneed’ door de vacuüm zuiging. Deze speciale massage resulteert in een gecontroleerde zeer lichte, ongevaarlijke micro-beschadiging van de lederhuid. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van deze huidlaag, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de fibroblasten tot de vorming van collagene en elastine weefsels. De huid herstelt en regenereert zichzelf als het ware van binnen uit. Het weefsel wordt zichtbaar strakker en steviger en het resultaat houdt aan. Diamond-dermabrasion is eveneens heel geschikt voor de onzuivere huid. Niet alleen geeft het de grauwe hoornlaag een heldere frisse matte tint, het opent ook verstopte poriën. Comedonen (mee-eters) en milia’s kunnen makkelijk worden verwijderd. Ook is het effectief voor de behandelingen van littekentjes van acne of andere huidbeschadigingen.

Diamond Dermabrasion – in combinatie met Ultrasound

Met ultrasound worden geluidsgolven bedoeld met een frequentie die onhoorbaar is voor het menselijk gehoor. Ultrasound optimaliseert de absorptiegraad van actieve werkstoffen in de cellen en tussen de cellen. Tegelijkertijd verbetert de diepe micro-massage het cel metabolisme. De gecontroleerde opwarming van het weefsel vergroot de bloedvaten en verhoogt de bloedcirculatie. Ultrasound geluidgolven verzachten en ontspannen zichtbaar vermoeide huidcondities in het algemeen, maar kunnen ook gebruikt worden in de strijd tegen huidonzuiverheden, couperose, cellulitis en littekens.

The Golden Touch Purmerend Diamond Dermabrasion

Wetenschap ontmoet schoonheid

Een brede variëteit aan verschillende indicaties kan effectief worden behandeld:

  • huidverbetering en anti-age
  • beschadigde huid door zon
  • pigmentverstoringen
  • littekens en acne littekens
  • acne behandelingen
  • onzuivere huid/vale huid
  • grove poriën
  • striae

Diamond-dermabrasion is de meest natuurlijke methode om uw huid structureel te verbeteren. Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in een stevige en jongere zijdezachte huid en een prachtige tint. DIRECT RESULTAAT. Hoe lang en hoe vaak een behandeling? De Diamond-dermabrasion aangevuld met de ultrasound behandeling duurt ca. 30 minuten, afhankelijk van de huidsituatie. Om een goed resultaat te behalen is minimaal 6 behandelingen met een interval van 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de 3 tot 5 maanden een nabehandeling te doen. (De behandelingen zijn geheel pijnloos). Advies: ook bij eenmalige behandeling dienen de juiste producten thuis gebruikt te worden, voor optimaal resultaat.

The Golden Touch Purmerend NL Logo

Sternstraat 20 1444VB Purmerend

0299-643326

ivonneleonne@gmail.com